Forum || Geld verdienen via Internet forum index Forum || Geld verdienen via Internet
Forum over geld verdienen via internet
 
 HelpHelp   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistreerRegistreer 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

Wat Elke Ondernemer Nodig Heeft (JA JIJ OOK!!)

 
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk.   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk.    Forum || Geld verdienen via Internet forum index -> E-mail Marketing
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Ramses van der WerfGeregistreerd op: 9-10-2010
Berichten: 92
Woonplaats: Zoetermeer

BerichtGeplaatst: wo okt 20, 2010 2:25 pm    Onderwerp: Wat Elke Ondernemer Nodig Heeft (JA JIJ OOK!!) Reageer met quote

Vandaag ga ik je leren hoe je een marketing tool ontwikkelt die je echt nodig hebt, ongeacht in welke markt jou onderneming actief is. Deze “tool” is ontwikkeld om 1 ding te doen en alleen dat ene ding, het genereren van goede klanten voor je onderneming.

De internet marketing guru’s zouden zeggen dat deze tool bedoeld is om meer verkeer te genereren naar je website, wat je meer “optins” oplevert voor je email lijst. Ik noem het liever “klanten genereren” , maar ongeacht hoe je het noemt, de tool die ik je ga leren gebruiken zal je helpen meer mensen te vinden die geinteresseerd zijn in je product of dienst.

De tool die ik je ga leren is wat één van mijn mentors een ” klanten magneet” noemt. Een “klanten magneet” is iets van waarde en interessant genoeg om mensen hun naam en email adres op te laten geven om het te krijgen, wat voor soort ” klanten magneet” het ook is.

Er zijn veel voordelen om een aantrekkelijke klanten magneet te hebben. De meest belangrijke is dat jij een lijst met geïnteresseerde klanten opbouwt, die je later weer kunt benaderen. Weet je, in plaats van je product of service direct aan te bieden, geef je mensen eerst informatie over je product of dienst. Dat is de taak van je klanten Magneet.

Onthoud dat de meerderheid van de mensen, zelfs de mensen die echt geïnteresseerd zijn in je product NIET direct zullen kopen als jij hen je product voorhoud. En tenzij je een manier hebt om deze mensen naderhand weer te benaderen, zal je marketing nergens heengaan en laat je het overgrote deel van je omzet liggen.

Als je een krachtige Klanten Magneet hebt die iedereen aanspreekt die interesse heeft in je product of dienst, zal de meerderheid van de mensen die nog niet bereid zijn om direct geld uit te geven, wel je informatie opvragen en hun naam en email adres geven. Op deze manier kun je ze nog eens benaderen en de verkoop sluiten als ze er klaar voor zijn.

Hier is een overzicht van wat je nodig hebt om een winstgevende klanten magneet op te zetten.

Okay, dit is wat je nodig hebt:

De (GRATIS) Cash Code van 4U Retail

Heb je de Cash Code Nog Niet? Ga dan naar mijn website en download het gratis.

Het wordt een leuke en winstgevende week hier op het 4u-retail blog, en natuurlijk lees ik graag je op en aanmerkingen!

Kick Butt!

Ramses van der Werf
_________________

Bezoek mijn website

Naast je bestaande baan een internet onderneming opzetten? Krijg mijn persoonlijke hulp voor een vol jaar met De Cash Code

Naar boven
Bekijk gebruikersprofiel Stuur privébericht Verstuur e-mail Bekijk de homepage
janc63Geregistreerd op: 12-8-2009
Berichten: 300
Woonplaats: Erembodegem, Belgie

BerichtGeplaatst: do okt 21, 2010 10:54 am    Onderwerp: Reageer met quote

Hoi Ramses,

Ik zie al een aantal dagen je bijdragen hier op het forum. Deze bijdragen zijn zeker waardevol, maar er is iets wat me een beetje dwars zit en waar je zeker op wilt ingaan.

De eerste post die ik van je las ( sorry, weet niet precies waar die staat) ging over hard werken voor je succes.

In dat artikel gaf je behoorlijk af op de zogenaamde guru's die hun online cursussen verkopen enzovoorts enzovoorts. In dat artikel gaf je ( terecht) aan dat je het zelf moet doen door heel hard te werken voor je zaak en niet zomaar alles aan te nemen wat die zogenaamde guru's ons willen laten geloven.

Je nam in je artikel eigenlijk behoorlijk afstand van de praktijken zoals je die overal ziet.

Wat me echter opvalt is, dat jiji in feite toch precies het zelfde doet.

Je maakt gebruik van alle technieken die men leert door o.a. de cursussen van die mensen en je bent, zoals ik het zie, eigenlijk hetzelfde als een soort Eric Dieperink, Casper Camps, Eelco De Boer enzovoorts.

Al je artikelen, hoe goed ook, hebben één doel: bezoek mijn website, download een gratis product en laat je naam en emailadres na.

Kortom: al je berichten hier zijn toch in wezen niets anders dan een actie om aan listbuilding te doen?

En dat mag! Nogmaals: ik vind je artikelen heel goed, leerzaam maar ook heel commercieel. Wat er me dwars aan zit is dat je in voornoemd artikel afgeeft op mensen zoals hierboven genoemd in mijn vergelijking, maar wel exact hetzelfde doet waardoor je eigenlijk niet te onderscheiden bent.

Graag je terugkoppeling hierover want het interesseert me wat je hier van denkt.

Groet,
Jan
Naar boven
Bekijk gebruikersprofiel Stuur privébericht Verstuur e-mail Bekijk de homepage
Ramses van der WerfGeregistreerd op: 9-10-2010
Berichten: 92
Woonplaats: Zoetermeer

BerichtGeplaatst: do okt 21, 2010 4:01 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Beste Jan,

Bedankt voor je reactie en je scherpe inzicht.

Natuurlijk ben ik van harte bereid om antwoord te geven op je vragen, ik zal deze dan ook zo goed mogelijk proberen te motiveren.

Quote:
"Je nam in je artikel eigenlijk behoorlijk afstand van de praktijken zoals je die overal ziet.

Wat me echter opvalt is, dat jij in feite toch precies het zelfde doet."


In mijn eerste post wil ik inderdaad afstand nemen van de praktijken die men overal ziet. Let op dat ik afstand doe van de praktijken en niet van de personen.

In een post op dit forum waarin er een menig over Camps wordt gevraagd heb ik letterlijk geantwoord dat ik vind dat Camps een steengoede marketeer is. Waar ik niet achter sta is het feit dat hij beloftes doet die niet waargemaakt kunnen worden. Beloftes als:

- Koop mijn cursus en het geld stroomt na 3 maanden binnen.
- Wordt rijk zonder moeite.
- Iedereen kan dit.

Dit zijn beloftes waar ik kippenvel van krijg, omdat dit simpelweg niet waar is.

Quote:
"Je maakt gebruik van alle technieken die men leert door o.a. de cursussen van die mensen en je bent, zoals ik het zie, eigenlijk hetzelfde als een soort Eric Dieperink, Casper Camps, Eelco de Boer enzovoorts."


Je vergelijkt mij met mensen als Eric Dieperink, Casper Camps en Eelco de Boer.

En als ik heel eerlijk ben voel ik mij gevleid door deze vergelijking, maar baart dit mij tegelijkertijd een beetje zorgen.

Ik maak inderdaad gebruik van dezelfde technieken die men leert in deze cursussen. En dit is vanwege het simpele feit dat dit bewezen, krachtige maar vooral werkende technieken zijn.

Ik heb het al eens gezegd, en zeg het nog een keer. Ik doe zelf wat ik anderen onderwijs. Het zijn slechts een paar technieken die je kunt gebruiken, en het succes valt of staat met de kwaliteit ervan.

Nogmaals, ik ben niet zozeer tegen de technieken die onderwezen worden, maar tegen de misleidende beloftes.

Quote:
"Kortom: al je berichten hier zijn toch in wezen niets anders dan een actie om aan listbuilding te doen?"


Mijn berichten zijn inderdaad bedoeld om mensen naar mijn website te halen.

MAAR: Als je op mijn link klikt, kom je terecht op mijn blog.

- NIET op een optin pagina.
- NIET op een verkooppagina.
- EN ZEKER NIET op een pagina met loze beloftes.

Natuurlijk heeft men op mijn blog de mogelijkheid om in te schrijven voor mijn nieuwsbrief. En ja, ik geef daarvoor in ruil een gratis rapport weg.

Het verschil is echter, in tegenstelling tot wat veel anderen doen, dat men de KEUZE heeft, en niet de VERPLICHTING. Als mensen mijn informatie goed en betrouwbaar vinden, hoef ik ze niet te verplichten om naam en e-mail adres achter te laten, dan kiezen zij er vrijwillig voor.

Daarbij ben ik van mening dat dit een waardevol rapport is, en wil je dan ook graag uitnodigen om dit rapport te lezen en mij te vertellen wat je ervan vind. Het rapport is hier te downloaden. (Dit is een directe link, je hoeft dus niet in te schrijven)

Ik probeer mij te onderscheiden door het schrijven van waardevolle berichten. Ik probeer mensen van informatie te voorzien waar zij echt iets mee kunnen. En als mensen daardoor bereid zijn om mijn producten aan te schaffen is dit op basis van het vertrouwen wat ik heb opgebouwd door het schrijven van goede inhoud.

Ik ben ook oprecht van mening dat mijn product één van de beste is op de Nederlandse Markt. (Zonder afbreuk te doen aan anderen.) Daarbij kost het een schijntje vergeleken met gelijkwaardige producten, waardoor het betaalbaar is voor iedereen. En dat is nu juist mijn opzet.

Daarbij doe ik geen valse beloftes en kweek ik geen valse verwachtingen. Mijn cursus programma duurt een vol jaar. De enige belofte die ik aan mijn klanten maak is deze:

Werk gedurende een vol jaar keihard aan je onderneming en je zult succes hebben. Hoe groot dit succes is hangt af van je eigen inzet, motivatie en doorzettingsvermogen. Punt.

Quote:
"En dat mag! Nogmaals: ik vind je artikelen heel goed, leerzaam maar ook heel commercieel."


Ik ben blij dat je mijn artikelen goed en leerzaam vind, en bedank je daar hartelijk voor. Daar wil ik mijzelf dus ook mee onderscheiden. En commercieel? Ja, want dat ben ik ook. Ik ben een Internet Marketing en Reclame Specialist. Commerciële aanleg is daarbij naar mijn menig onmisbaar. Ik schrijf zoveel commerciele teksten dat het een tweede natuur is geworden.

Geloof jij iemand die arm is als hij zegt dat hij jou kan leren hoe je rijk wordt?

Geloof jij iemand die altijd ziek is als hij jou vertelt hoe je gezond kan leven?

Daarbij is dit naar mijn mening een commercieel blog. Het gaat immers over geld verdienen op internet. Het gaat dus over commercie op het grootste commerciële medium wat vandaag de dag beschikbaar is.

Quote:
"Wat er me dwars aan zit is dat je in voornoemd artikel afgeeft op mensen zoals hierboven genoemd in mijn vergelijking, maar wel exact hetzelfde doet waardoor je eigenlijk niet te onderscheiden bent.


Ik denk dat dit een belangrijke conclusie is. Het is een conclusie waar ik mij niet helemaal in kan vinden.

Jij concludeert dat ik hetzelfde doe als de personen waar ik op "afgeef". En daar heb je gedeeltelijk gelijk in. Ik gebruik vergelijkbare technieken, en verkoop inderdaad een cursus die mensen leert hoe je geld kunt verdienen op internet.
Ik wil je dan ook de volgende vragen stellen:

- Hoeveel berichten hebben de genoemde personen geschreven op dit forum?
- Hoeveel waardevolle informatie bevatten deze berichten?
- Hoeveel vragen hebben bovengenoemde personen beantwoord?
- Wat voor verwachtingen kweken zij bij de lezers van deze berichten?

Kortom, hoeveel actie hebben zij ondernomen om succesvol te zijn, en hoe geloofwaardig zijn zij?

Als je deze vragen kritisch beantwoord, denk ik oprecht dat je tot een andere conclusie komt.

Ik kijk uit naar je reactie.

Kick Butt!

Ramses van der Werf

P.S. Ik wil als laatste even kwijt dat ik Eric Dieperink persoonlijk goed ken, en weet dat hij oprecht en eerlijk is in zijn ondernemingen. Als ik persoonlijk zou moeten kiezen tussen Eric en de rest staat hij niet alleen op de eerste plaats, hij heeft ook mijn hoogste aanbeveling.
_________________

Bezoek mijn website

Naast je bestaande baan een internet onderneming opzetten? Krijg mijn persoonlijke hulp voor een vol jaar met De Cash Code

Naar boven
Bekijk gebruikersprofiel Stuur privébericht Verstuur e-mail Bekijk de homepage
janc63Geregistreerd op: 12-8-2009
Berichten: 300
Woonplaats: Erembodegem, Belgie

BerichtGeplaatst: do okt 21, 2010 9:24 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Beste Ramses,

Dank voor je uitgebreide en eerlijke antwoord. Je bent geen enkele vraag uit de weg gegaan en bent in al je antwoorden correct en positief gebleven.

Dat waardeer ik heel erg. Ik ben iemand die onderzoekend is en daarbij benader ik de mensen vrij direct. Nooit om hen omlaag te halen, wel om hen te doorgronden en hen te leren kennen.

Wat betreft Eric Dieperink: o.a. over zijn cursus heb ik op een blog een review geschreven ( en daarna nog wel meer artikelen). Ik kreeg destijds van Eric ( zonder kosten) zijn cursus om deze door te nemen en eerlijk te beoordelen. In mijn beroordeling was ik net zo, zoals ik ook naar jou toe ben en Eric kon dat enkel maar waarderen. Overigens was de uitslag van mijn review ook positief naar de cursus van Eric toe en net zoals jij ook in je antwoord aan mij schrijft geef ik veruit de voorkeur aan Eric dan aan iemand als Casper. Eric en ik hebben tegenwoordig soms persoonlijk contact via mail. Ik voelde me ook vereerd toen hij mij benaderde met een specifiek probleem waar iemand hem mee confronteerde en vond het ook leuk dat hij met mijn input iets had gedaan. Sedertdien zie je Eric vaker met z'n eigen gezicht op internet Smile

Dit alles even terzijde. Ik vind dat je heel goed omschrijft wat je motieven zijn om te doen wat je doet en zal zeer zeker je artikeleln blijven volgen. Dank ook voor de link in je antwoord. Ik ga nu dat rapport downloaden en doornemen.

Vriendelijke groet,

Jan
Naar boven
Bekijk gebruikersprofiel Stuur privébericht Verstuur e-mail Bekijk de homepage
Berichten van afgelopen:   
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk.   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk.    Forum || Geld verdienen via Internet forum index -> E-mail Marketing Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
     
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

  

Dit forum is beveiligd door CBACK.


Aangeboden door : gratis forum maken / gratis forum / gratis gastenboek